Radiostyrningens användningsområde

WOSAB hjälper dig att göra din arbetsplats säker, spara tid att utföra uppdrag i vardagen och samtidigt spara på er personals kroppar. Vi är experter på säker radiostyrning och kundanpassade lösningar. Vi hjälper er att hitta rätt radiostyrning inom lyft, mobilt, industri. Snabb leveranstid i hela Sverige. Ring för konsultation 0734 - 41 22 09

Kontakta oss

Kran & lyft

Inom lyft applikationer förenklar man arbetet med radiostyrning, en vardag för många som använder telfer, lintelfrar, travers, svängkranar, pelarsvängkranar, väggsvängkranar, kättingtelfrar, processkranar, vacuumlyftare, mm. 

Portar, grindar & bommar

Radiostyrningen förenklar öppnade av industriportar, garageporta,  grindar, skjutgrindar säkrethetspollare, bommar mm när du kommer med ditt fordon. 

Pumpar

Inom byggindustrin förenklar man arbetet med radiostyrning, en vardag för många som använder betongpump, blästeraggregat, fasadaggregat, högtrycksaggregat mm. 

Hamn & färjor

Vid färjelägen och hamn kan radiosytrning var till behjälplig när man ska öpnna grindar, bommar och säkerhetspollare mm.

Lagerhantering

Inom lagerhantering kan vi med radiostyrningslösningar förenkla er lagerhantering, Vi ser till att automatiserad varor av plock och gods. 

Fordon & påbyggare

Inom mobila apllikationer förenklar man arbetet med hjälp av radiostyrning där man kan styra sina funktioner lätt och smidigt sätt så som till  bakgavellyft, lastväxlare, liftdumper, tippflak, superkasset, semitralier, dumperkorg, flispåbyggnad, lastväxslarvagn, brägningsbilar mm.

Maskiner

Vid användning av olika maskiner kan radisytrningen vara behjälplig för att underlätta arbetet så som till spolaggregat, blästeraggregat, högtrycksaggregat, hydrauliska maskiner, skogsbruksmaskiner,  borrmaskiner mm.

Vinschar

Att ha en radiosytrning på sin vinch kan underlättar ditt arbetre uti väg och skog. Så som bärningsbil, skogsmaskiner, hydraulvinschar, fyrhjulingar, skogsvagnar, båttrailer mm.

Driftsäker radiostyrning för industri & fordon

3 års garanti på på våra produkter och snabb support. 

Sändare

Den är smidig och en mångsidig radiosändare. Den är robust och klarar av tuffa förhållanden utan problem. Radiosändaren finns i en rad olika utföranden som vi anpassar efter er verksamhet och användningsområde.

Mottagare

En smidig och mångsidig radiomottagare. Den är robust och klarar av tuffa förhållanden utan problem. Radiomottagren finns i 3 olika utföranden med 6, 8, 22 relän som vi anpassar efter er verksamhet och användningsområde.

Kontakta oss

Support

Med vår support får du hjälp med tekniska problem som ibland kan uppstå . Eller när du behöver rådfråga om vilken Radiostyrning som ni har behov av.  Ni kan nå oss på telefon eller mail.

 

Kontakta oss

PRODUKTFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny Kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Wosab att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.