Belysning för arbetsfordon & industri

LED belysning för lastbil, personbil, entreprenadmaskiner och övriga fordon. Här hittar du ett brett utbud av högkvalitativ belysning till både arbetsfordon & industri. Vi erbjuder bl.a arbetsbelysning, positionsbelysning, varningsljus, extraljus & mycket mer.

Fordons- arbetsbelysning

Är ni i behov av Arbetslampor, Arbetsbelysning eller övrig fordonsbelysning?  Vi kan arbetsbelysning. LED lampor till fordon. Våra arbetslampor passar elsystem med både 12V samt 24 volt.

Läs mer

Varnings- & Blixtljus

Vi är återförsäljare av Haztec sortiment av varningsljus och blixtljus. Vi tillhandahåller ett stort urval av produkter som ser till att ert varningssystem är av högsta kvalitet och är värd investeringen.

Läs mer

LED-Extraljus

Ä Vi erbjuder allt från LED Extraljus, LED Ramper, Arbetsbelysning, Backljus och Positionsljus. LED Extraljus - Till Lastbil och Personbil Marknadsledande Fordonsbelysning i Sverige. Snabb leverans.

Läs mer

PRODUKTFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny Kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Wosab att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.